REGULAMENT HARD ENDURO POIANA RUSCA 2018
CONSIDERAȚII GENERALE

Toți participanții și toate persoanele implicate în orice fel în organizarea și desfășurarea concursului Hard Enduro Poiana Rusca sunt obligați/obligate să cunoască și să respecte prevederile prezentului regulament. Organizatorul poate refuza înscrierea în competiție sau poate elimina în timpul competiției orice concurent care:

Necunoașterea acestui regulament nu exonerează pe nimeni de răspundere și de eventualele consecințe. În caz de eliminare din concurs taxa de înscriere nu se returnează. În caz de neprezentare la concurs taxa de înscriere nu se returnează. În caz de abandon de orice fel taxa de înscriere nu se returnează.
CONCURS ȘI ORGANIZARE

La secretariatul concursului vor avea loc toate evenimentele legate de organizarea și desfășurarea concursului (înscrieri, ședințe tehnice, afișarea rezultatelor, depunerea și soluționarea contestațiilor, festivitatea de premiere etc). În zona secretariatului concursului organizatorul va lua măsuri de amenajare a unui panou de informare unde, pe timpul desfășurării evenimentului, vor fi afișate informații și noutăți cu privire la competiție, clasamentul pe zile, programul competiției și eventualele modificări ale acestuia. Organizatorul se obligă să afișeze în timp util toate informațiile necesare.
PARCUL MOTO și ZONA de SERVICE

Organizatorul competiției va amenaja un parc moto delimitat și păzit unde concurenții vor lăsa motocicletele. De asemenea, organizatorul va delimita și o zonă de service. Toate intervențiile asupra motocicletelor se vor efectua numai în această zonă.

Regulile parcului moto:

Hard Enduro Poiana Rusca
Partners